International conference of developers
and users of free / open source software

Відкрито прийом заявок на LVEE 2010

March 28, 2010 20:18

Шоста міжнародна конференція розробників і користувачів вільного програмного забезпечення Linux Vacation / Eastern Europe пройде з 1 по 4 липня на території турбази “Хімік” в Гродненській області. Відкрито прийом доповідей і заявок на участь, запрошуються до співпраці спонсори. Подробиці — на сайті http://lvee.org

Щорічна конференція розробників і користувачів вільного програмного забезпечення, котра проходить у Білорусі, традиційно збирає під Гродно фахівців в даній області з Білорусі, Росії, України, країн Євросоюзу і ін.

Широка популярність Linux Vacation / Eastern Europe обумовлена її форматом — професійний обмін досвідом поєднується з триденним неформальним спілкуванням на природі. Працюючий на волонтерській основі оргкомітет здійснює відбір доповідей і формує програму конференції, забезпечуючи її високий професійний рівень. Формат включає доповіді, короткі виступи, workshop’и, круглі столи. Спектр тем, які представляються на конференції, традиційно широкий — від повідомлень про нові технології, вільне програмне забезпечення і досвід їх впровадження до аналізу правових та економічних аспектів вільного ліцензування.

Для участі в LVEE 2010 необхідно зареєструватися на сайті конференції http://lvee.org. За цією ж адресою доступна більш докладна інформація про конференцію: історія проекту, вимоги до оформлення тез, інформація про доставку та розміщення учасників, матеріали минулих конференцій.

Заявки на участь приймаються до 12 червня, тези доповідей — до 24 травня.

Також оргкомітет запрошує до участі спонсорів. Підтримку заходу традиційно надають IT-компанії, зацікавлені у співпраці з кваліфікованими фахівцями в області вільного програмного забезпечення, а також компанії, зацікавлені в підтримці вільного програмного забезпечення як соціально значущого феномену. Участь у LVEE-2010 дає їм ексклюзивну можливість роботи безпосередньо з аудиторією, що складається з найбільш активних розробників і користувачів вільного програмного забезпечення.

На даний час про підтримку LVEE-2010 вже заявили компанії SaM Solutions, Promwad, “Локальні мережі” та журнал IT Бел (IT Директор).

Author: Dmitriy Kostiuk

Back to news list