International conference of developers
and users of free / open source software

LVEE-2009: програма сформована, завершується реєстрація

June 13, 2009 23:34

Завершується прийом заявок щодо участі в конференції Linux Vacation Eastern Europe, проведення якої заплановано на 2-5 липня на базі відпочинку “Хімік” під Гродно. Останній день реєстрації — п’ятниця, 12 червня.

На цей час на сайті lvee.org вже зареєструвалось більш ніж 180 учасників, що є рекордною кількістю за весь час існування конференції. У зв’язку з тим, що кількість бажаючих взяти участь у конференції перевищила всі очікування, оргкомітет докладає максимум зусиль, аби гості були влаштовані і почувались цілком комфортно.

П’ята конференція LVEE поставила ще один рекорд — за кількістю заявлених доповідей. Протягом трьох днів буде прочитано понад 30 доповідей у таких тематичних секціях: “Технології віртуалізації”, “Вбудовані і портативні системи”, “Системи безпеки та мережева інфраструктура”, “Кошти і технології розробки ПЗ”, “Вільне ПЗ у житті соціуму”. У межах останньої секції заплановано висвітлення не тільник питань загального плану, але і таких, як застосування вільного програмного забезпечення у завданнях комп’ютерної лінгвістики і медичних наукових дослідженях.

Попри економічну кризу, підтримку заходу надали білоруські IT-компанії SaM Solutions, Promwad i Локальные сети . Інформаційними партнерами конференції стали портали it-job.by, open.by, root.ua, журнали Сетевые решения i Linux Magazine .

Автору кращої доповіді за підсумками голосування публіки буде вручений пам’ятний приз оргкомітету. Також заплановано присудження спонсорського призу від компанії “Promwad” — телефон з операційною системою на базі Linux.

Повна програма конференції і форма реєстрації доступні за адресою http://lvee.org .

Author: Dmitriy Kostiuk

Back to news list