International conference of developers
and users of free / open source software

FOSS Lviv-2014

February 18, 2014 11:46

Міжнародна науково-практична конференція FOSS Lviv-2014 пройде в Львівському національному університеті імені Івана Франка з 24 по 27 квітня

Напрямки роботи конференції:

  1. Вільне програмне забезпечення в освіті;
  2. Вільне програмне забезпечення в науці;
  3. Вільне програмне забезпечення в бізнесі;
  4. Вільне програмне забезпечення вдома.

Мови конференції – українська*, російська, білоруська, польська, англійська.
*Примітка: доповіді авторів з України друкуються виключно українською мовою. Для осіб, що не володіють українською мовою, оргкомітет забезпечує переклад доповіді українською.

На конференцію запрошуються розробники, користувачі, IT-менеджери і всі, кого цікавить використання вільного програмного забезпечення.

Завдання FOSS Lviv-2014 – забезпечити ефективне спілкування та обмін інформацією, обговорити перспективи розвитку вільного програмного забезпечення в діловому секторі, науці та освіті, а також ініціювати нові проекти з використання ВПЗ. Доповіді та обговорення стосуються практичних аспектів розробки і впровадження програм, зниження вартості ліцензій та обслуговування інформаційних систем.

Участь у конференції безкоштовна. Для участі у конференції слід до 20 квітня 2014 зареєструватися (див. більш детальну інформацію на сторінці про конференцію).

Тези доповідей приймаються до 31 березня 2014.

Для учасників конференції, які не матимуть змоги прибути до Львова на конференцію, буде організована Інтернет-секція конференції за допомогою технології BigBlueButton . Технічні вимоги до клієнтської частини .
Тестовий майданчик для перевірки апаратних і програмних засобів учасників Інтернет-секції буде розгорнутий 10 і 11 квітня 2014 р.

Організатори конференції:


Author: Dmitriy Kostiuk

Back to news list