International conference of developers
and users of free / open source software

Розпочато прийом заявок на LVEE 2012

April 24, 2012 11:26

Восьма міжнародна конференція розробників та користувачів вільного програмного забезпечення Linux Vacation / Eastern Europe відбудеться з 07 по 10 червня під Гродно.

Розпочато прийом доповідей та заявок на участь, запрошуються до співробітництва спонсори.

Конференція розробників та користувачів вільного ПЗ, яка щорічно відбувається в Білорусі, незмінно збирає під Гродно спеціалістів з цього фаху з Білорусі, Росії, України, країн Євросоюзу та іншихh.

Офіційні мови конференції – російська, білоруська та англійська. На Linux Vacation / Eastern Europe професійний обмін досвідом сполучається з триденним неформальним спілкуванням на природі. Формат включає доповіді, короткі виступи, workshop’и, круглі столи. Спектр тем, що представляються на конференції, є традиційно широким — від розповіді про нові вільні технології, програмні продукти та досвід їх впровадження до аналізу правових та економічних аспектів вільного ліцензування.
На початок конференції планується публікація збірника, що міститиме тези заявлених доповідей, а також матеріали зимової сесії LVEE Winter 2012 і традиційний блок інтерв’ю.

Для участі в LVEE 2012 необхідно зареєструватися на сайті конференції http://lvee.org. Заявки на участь приймаються до 24 травня. Доповідачам необхідно надати до цього терміну тези доповідей, скориставшись механізмом онлайнового редагування та рецензування тез на сайті. За традицією LVEE доповідачі звільнені від сплати організаційного внеску.

За тією ж адресою доступні більш детальні відомості про конференцію: історія проекту, вимоги до оформлення тез, інформація про доставку та розміщення учасників, матеріали минулих конференцій.

Оргкомітет запрошує до участі спонсорів. Захід традиційно підтримують IT-компанії, зацікавлені в співробітництві з кваліфікованими спеціалістами в галузі вільного ПЗ, а також у підтримці вільного програмного забезпечення як соціально значущого феномену. Участь у LVEE-2012 дає їм ексклюзивну можливість праці напряму з аудиторією, що складається з найактивніших розробників та користувачів вільного ПЗ.

Наразі про підтримку LVEE-2012 вже заявили компанії SaM Solutions, Promwad, EPAM Systems, WORLD of TANKS team, SOURCEFABRIC, Ciklum , ресурси hoster.by та it-job.by.

Author: Dmitriy Kostiuk

Back to news list