Міжнародная канферэнцыя распрацоўнікаў і карыстальнікаў свабодных праграм

Розпочато прийом заявок на LVEE 2011

26 красавіка 2011, 23:02

Сьома міжнародна конференція розробників та користувачів вільного програмного забезпечення Linux Vacation / Eastern Europe відбудеться з 30 червня по 03 липня під Гродно.

Розпочато прийом доповідей та заявок на участь, запрошуються до співробітництва спонсори.

Конференція розробників та користувачів вільного ПЗ, яка щорічно відбувається в Білорусі, незмінно збирає під Гродно спеціалістів з цього фаху з Білорусі, Росії, України, країн Євросоюзу та інших.

Офіційні мови конференції – російська, білоруська та англійська. На Linux Vacation / Eastern Europe професійний обмін досвідом сполучається з триденним неформальним спілкуванням на природі. Формат включає доповіді, короткі виступи, workshop’и, круглі столи. Спектр тем, що представляються на конференції, є традиційно широким — від розповіді про нові вільні технології, програмні продукти та досвід їх впровадження до аналізу правових та економічних аспектів вільного ліцензування.

Для участі в LVEE 2011 необхідно зареєструватися на сайті конференції http://lvee.org. За тією ж адресою доступні більш детальні відомості про конференцію: історія проекту, вимоги до оформлення тез, інформація про доставку та розміщення учасників, матеріали минулих конференцій.

Як заявки на участь, так і тези доповідей приймаються до 12 червня.

Оргкомітет запрошує до участі спонсорів. Захід традиційно підтримують IT-компанії, зацікавлені в співробітництві з кваліфікованими спеціалістами в галузі вільного ПЗ, а також у підтримці вільного програмного забезпечення як соціально значущого феномену. Участь у LVEE-2011 дає їм ексклюзивну можливість праці напряму з аудиторією, що складається з найактивніших розробників та користувачів вільного ПЗ.

Наразі про підтримку LVEE-2011 вже заявили компанії SaM Solutions, Promwad, EPAM Systems, ресурси hoster.by та it-job.by.

Аўтар: Dmitriy Kostiuk

Назад да спісу навінаў