Международная конференция разработчиков
и пользователей свободного программного обеспечения

FOSS Lviv 2015

31 марта 2015, 21:06

П’ята науково-практична конференція FOSS Lviv-2015 пройде в Львівському національному університеті ім. І.Франка з 23 по 26 квітня 2015 року.

Напрямки роботи конференції:

  1. Вільне програмне забезпечення в освіті;
  2. Вільне програмне забезпечення в науці;
  3. Вільне програмне забезпечення в бізнесі;
  4. Вільне програмне забезпечення вдома.

На конференцію запрошуються розробники, користувачі, IT-менеджери і всі, кого цікавить використання вільного програмного забезпечення.

Мови конференції – українська, російська, білоруська, польська, англійська.

Завдання FOSS Lviv-2015 – забезпечити ефективне спілкування та обмін інформацією, обговорити перспективи розвитку вільного програмного забезпечення в діловому секторі, науці та освіті, а також ініціювати нові проекти з використання ВПЗ. Доповіді та обговорення стосуються практичних аспектів розробки і впровадження програм, зниження вартості ліцензій та обслуговування інформаційних систем.

Участь у конференції безкоштовна. Для участі у конференції слід до 10 квітня 2015 зареєструватися (див. більш детальну інформацію на http://conference.linux.lviv.ua).

Тези доповідей приймаються до 10 квітня 2015 з публікацією у друкованому збірнику матеріалів конференції, до 23 квітня 2015 з внесенням доповіді у pdf-файл матеріалів конференції.

Для учасників конференції, які не матимуть змоги прибути до Львова на конференцію, буде організована Інтернет-секція конференції за допомогою технології BigBlueButton (http://bigbluebutton.org, Технічні вимоги до клієнтської частини).

Тестовий майданчик для перевірки апаратних і програмних засобів учасників Інтернет-секції буде розгорнутий 9 і 10 квітня 2015 р.

Організатори конференції:

  • Львівський національний університет імені Івана Франка;
  • Львівська група користувачів Linux;
  • Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова;
  • Брестський державний технічний університет;
  • Проект Linux Vacation / Eastern Europe;

Автор: Dmitriy Kostiuk

Назад к списку новостей